Functionaliteiten

Onderdelen in het platform

Zorgtraject biedt een overzichtelijke module, waarin alle belangrijke documenten kunnen worden geüpload en beheerd. Als zorginstelling kun je zelf de vragenlijsten beheren over o.a. klachten, problemen en eerdere behandelingen. Tevens biedt het platform een module voor medicatie. Hierin komt alles te staan over medicijngebruik en heeft de cliënt de mogelijkheid om (herhaal)recepten en reisverklaringen aan te vragen.

 

De verwijzing van huisarts, wijkteam of andere zorgverlener wordt rechtstreeks ingeschoten in Zorgtraject; je hoeft dus niks meer handmatig over te nemen. Ook het sturen van e-mails, SMS en motivatiemails is geautomatiseerd.

 

Als zorginstelling heb jij altijd inzicht in de nodige data en statistieken van cliënten, medewerkers en aanmeldingen. En facturen voor de behandelingen? Die kun je gewoon terugvinden in Zorgtraject.

 

Digitale verwijzing

De verwijzing van een huisarts, wijkteam of andere zorgverlener is noodzakelijk het voltooien van een aanmelding. Deze wordt automatisch vanuit ZorgDomein ingeladen in Zorgtraject. Is de verwijzing echter nog niet bekend bij degene die zich wil aanmelden? Dan wordt hiervoor een notificatie gegeven. De gebruiker kan rustig verder met het voltooien van de rest van de aanmelding en kan de verwijzing later alsnog uploaden. Meer informatie

Uploads

Zorgtraject biedt een overzichtelijke module, waarin alle belangrijke documenten kunnen worden geüpload en beheerd. Denk bijvoorbeeld aan verslagen van eerdere behandelingen. Andere uploads kunnen zijn:
 

Vragenlijsten

In Zorgtraject kunnen vragenlijsten worden beheerd over o.a. klachten, problemen en eerdere behandelingen. Als GGZ-instelling of praktijk heb jij zelf grip op de vragenlijsten. Deze kun je aanpassen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld als gevolg van veranderende wet- en regelgeving of als er meer informatie gewenst is. Meer informatie

Medicatie

De module Medicatie biedt een overzicht van alle vereiste informatie over medicatie. Met behulp van specifieke vragenlijsten wordt gevraagd naar het huidige medicijngebruik. Bovendien is het mogelijk voor cliënten om, na aanmelding, (herhaal)recepten en een reisverklaring aan te vragen. Meer informatie

Statistieken

Zorginstellingen hebben via de managementmodule inzicht in data en statistieken van alle aanmeldingen. Je kunt zien hoeveel aanmeldingen er zijn geweest, hoeveel er hiervan nog niet voltooid zijn, hoelang er over een aanmelding wordt gedaan en waar mensen eventueel vastlopen. Jouw personeel kan deze personen motiveren door het sturen van gepersonaliseerde e-mails en notificaties. Vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor Zorgtraject?