Medicatie

Medicatie

In de medicatiemodule kunnen cliënten hun huidige medicijngebruik invullen en beheren. Nadat zij zijn aangemeld bij jouw zorginstelling kunnen ze hier ook (herhaal)recepten en medische reisverklaringen aanvragen.

 

Contact opnemen

Medicijngebruik

Cliënten kunnen in een paar korte stappen hun medicijngebruik invoeren. Hier wordt informatie verzameld over de naam van het medicijn, de sterkte en de frequentie van de inname.

Herhaalrecept aanvragen

De medicatiemodule wordt uitgebreid zodra een cliënt zich heeft aangemeld bij jouw zorginstelling. Vanaf dan is het mogelijk om herhaalrecepten aan te vragen. Dit verzoek komt direct bij de betreffende behandelaar binnen en kan vanaf dan ook meteen worden verwerkt.

Reisverklaring aanvragen

In Zorgtraject is er de mogelijkheid voor cliënten om medische reisverklaringen en Schengenverklaringen aan te vragen. Dit kan zodra een cliënt zich heeft aangemeld bij jouw zorginstelling. Via een kort invulscherm wordt gevraagd naar de medicijnen waarvoor een verklaring wordt aangevraagd, het paspoort- of identiteitskaartnummer en de reisduur. De zorgmedewerker kan de verklaring klaarzetten in het platform, waar de cliënt deze meteen kan downloaden.

Medicijngebruik eenvoudig beheren en inzichtelijk maken

Zorgtraject biedt cliënten de mogelijkheid om hun medicijngebruik eenvoudig te beheren en om reisverklaringen en herhaalrecepten gemakkelijk aan te vragen. Tevens wordt het medicijngebruik van cliënten voor jouw medewerkers inzichtelijk. Vraag nu vrijblijvend een demo aan en wij laten je zien wat Zorgtraject voor jou kan betekenen.

Demo aanvragen

Contact opnemen

 

Waarom kiezen voor Zorgtraject?