Software voor Zorg & Welzijn

Software voor de zorgsector 

Zorgtraject is een softwaresysteem voor zorg en welzijn. Een gebruiksvriendelijke webapplicatie voor jouw cliënten en medewerkers. De applicatie automatiseert administratieve- en managementzaken. Hierdoor wordt de druk op het secretariaat verlaagd en worden zorginstellingen en -praktijken zoveel mogelijk ontzorgd. Deze software is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen.

Automatiseer het aanmeldproces

Zorgtraject automatiseert arbeidsintensieve taken, waaronder het overnemen van gegevens uit verwijzingen en vragenlijsten en het benaderen van cliënten voor de afronding van hun aanmelding bij de zorginstelling.  

 

Zorgtraject biedt als software voor zorg en welzijn een gebruiksvriendelijk platform waarop cliënten zich eenvoudig kunnen aanmelden bij jouw zorginstelling. Informatie uit verwijzingen wordt automatisch ingeschoten in het platform, waardoor de cliënt alleen de ontbrekende informatie hoeft in te vullen. Dit scheelt niet alleen veel tijd, ook wordt de kans op fouten hiermee verlaagd. Medewerkers van de zorginstelling krijgen een eigen dashboard op het platform, waar zij verschillende statistieken kunnen zien over cliënten, medewerkers en aanmeldingen. 

Functionaliteiten software voor zorg en welzijn

 

Vraag demo aan  Lees meer

Regel behandelingen slim

Met onze software voor zorg en welzijn kunnen cliënten alles regelen rondom het zorgtraject. Denk hierbij aan het aanvragen van reisverklaringen en herhaalrecepten, afsprakenbeheer, beeldbellen, eHealth, declaratie volgens het zorgprestatiemodel en online communicatiemogelijkheden.  

 

Lees meer  

Veiligheid en privacy

Zorginstellingen werken met gevoelige cliëntgegevens, waar zorgvuldig mee om moet worden gegaan. De software Zorgtraject voldoet daarom aan de AVG-richtlijnen, ISO 27001 en NEN 7510. Dit betekent dat de zorg voor informatiebeveiliging, patiëntveiligheid en privacy op adequate wijze is vormgegevens en dat gegevens bij ons veilig zijn. Lees meer..

Zorgsoftware voor jouw instelling of praktijk?

Ben je op zoek naar complete en veilige software? Wil je jouw cliënten en medewerkers werk uit handen nemen met automatiseringen? Dan is Zorgtraject de juiste optie! Vraag vrijblijvend een demo aan en wij laten je zien hoe deze software er uit komt te zien voor jouw zorginstelling. Voor andere vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! 

 

Vraag demo aan  Neem contact op